4/27/2011

Tjenis! ♡

I dag är det sol! Det gör det hela lite lättare trots att lillen vaknade klockan 5 i dag igen! Jag gillar verkligen inte det beteendet. Och jag hoppas inte att det håller i sig någon längre tid. Jag har alltid varit morgontrött men eftersom inte mannen här hemma går upp så har jag liksom inget val. Efter att jag gått upp och gungat honom tre gånger så låg jag frivilligt kvar i sängen med slutna ögon vid skrikfest nummer 4 för att se om Fred DÅ gick upp. Nej, inte ens en ögonblinkning från hans håll..Jag vet att det där är ganska vedertaget hemma hos dem flesta. Mamman rusar upp , pappan ligger kvar. Jag undrar hur man som mamma ska göra för att få ligga kvar någon gång? Det funkade ju inte att ignorera. Förresten så gör det så ont i mitt hjärta att höra lillen vara ledsen så jag blir tvungen att gå upp. Hur gör ni? Något tips på hur man kan lura pappan till att gå upp? ;)



Love,

3 kommentarer:

  1. Oooh de här känns igen, men har kommit på att en smäll på karln får honom att vakna till liv och ett par morr från min sida så inser han att de är HANS tur att gå upp :)

    SvaraRadera
  2. Håller med! Lite arga miner och ngra korta diskussioner så är det klart.
    Du får peka med hela handen!! Hihi...
    Hälsa från Tolou och ta hand om er. Er goding är fantastiskt söt

    SvaraRadera
  3. Helena; Haha, tyvärr så har min karl DÅLIGT morgonhumör så slå till honom i det läget är inte att rekomendera. Pedagogisk orkar jag inte heller vara så tidigt på morgonen så det blir jag som går upp...Syns i morgon! Kram

    Tolou; Tusen tack för komplimang. Jag ska hälsa!

    SvaraRadera