4/13/2011

Hoppas på förbättring!

Vi är många föräldrar som är beroende av en väl fungerande Lss-lag till våra barn. Den senaste månaden har denna lag granskats väldigt kraftigt, man blir mörkrädd av att läsa om hur våra barn har det i skolan, hur det ser ut på vissa gruppboenden i Sverige, hur många behövande familjer som är utan personlig assistans och så vidare. Förmodligen så har detta pågått länge, men det har inte uppdagats så mycket i media som det borde. Förrän nu. Och nu när alla hemska artiklar trillar in på löpande band så leder det till total chock. Någonstans hoppas vi på att all denna granskning leder till stor förbättring i framtiden!


Läs ej om du är känslig!

4 kommentarer:

 1. Alltså, de "vanliga" barnen drar de ju också ner på allt stöd till. Neej, nu får det vara nog. ALLA ska få den hjälp och assistans de behöver. Satsa mer på barnen, de är vår framtid! Alla har rätt att vara en fungerande del av vårt samhälle.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. ja, synd att politikerna har så svårt att förstå...Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår inte ens att detta ska vara ett problem när det finns så mycket "onödig" skit de slänger bort pengar på här i Sverige. Det är väl för f*n självklar att alla ska få den hjälp de behöver, en del behöver mer andra mindre, därför jämnar det ju ut sig tillslut. Shit vad arg man blir på sånt här dravel. Tänk om någon politiker med erfarenhet av funktionsnedsättningar etc skulle få komma till makten, OMG vilken skillnad vi hade fått se då.

  SvaraRadera
 4. kan bara hålla med Pia! vi föräldrar orkar inte ta striderna för vi har fullt upp med våra barn, därför blir vi överköra de gånger ingenting funkar som de ska..det är synd att vi med små barn ska behöva leva med den stressen och pressen inför framtiden, och jag lider verkligen med alla föräldrar som inte får det dem behöver till sina barn, jag skulle vilja ge dem alla allt dem pekar på, och till dem som inte orkar kämpa själva, skulle jag vilja ge mod och styrka. det är bra att expressen belyser för då kanske samhället inser!!!

  SvaraRadera