4/15/2010

Snart ska vi ut och resa!

Nu ligger lilla livet och lyssnar på en skiva med godnattlåtar och jag slösurfar runt lite bland bloggar och nyhetstidningar.
Idag tog vi en runda ner till pappa Freds jobb och lämnade av en lunchlåda till honom, Julian skrämdes av Freds (stora) chef, och det blev nog lite för mycket intryck med alla stora truckar som körde omkring. Vi gick hem ganska snabbt igen och nu har vi hunnit med både ett bad och lite dammsugning av hallen.

Just nu ser vi alla i familjen fram emot en resa som vi nu har bokat i slutet av April, då vi hälsar på alla i min familj i vackra Blekinge! Vi har alltid kört bil ner dit förut, men nu ska vi prova på att åka tåg. Om ni har några tips om vad man kan tänka på när man reser långt med tåg och småtting, lämna gärna en kommentar.

Vi önskar er en trevlig kväll allihopa!


1 kommentar:

  1. Vi flög iofs senast(Gran canaria)med vår då åtta månader gamla son och det gick över förväntan, se bara till att ha roliga leksaker, massa gott att äta och böcker att titta i. Majskrokar är favoriten så det gick åt en hel del sådana både under resa och vistelse... Kikar in här ibland och måste säga att du har en fin och intressant blogg om ert liv med Julian!

    SvaraRadera