9/10/2010

Halv 8 hos mig..

Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås.


Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås

   

 ca  15  min
500 gram  fläskfilé(er)
240 gram  pasta, Tagliatelle
10 st  champinjoner
2 msk  Touch of Taste Oxfond med Rödvin
2 dl  mellangrädde
2 dl  vatten
2 msk  fransk senap
2 st  vitlöksklyfta(or)
1 msk  gräslök, finhackad

Tillagning

1. Skiva svamp och fräs i matfett. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant. 

2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet. 

3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen. 

Servera på 4 tallrikar med pasta, fläskfilé, sås och fräsch sallad 




Ha en trevlig Fredagskväll!


Love,

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar