10/16/2010

Igår

9.00 Här lämnar vi landsbyggden i pappas trygga bil.

Jag är alltid lite orolig när jag reser med Julian till platser där man kan hamna i ett läge där man inte kan gå undan och få en lugn stund. Julian kräver det ibland, han samlar annars på intryck hela tiden, utan någon vidare sortering och till slut så blir han så trött att han får panik och bara skriker och skriker. Stockholm är ju inte någon vidare stad för barn eller deras behov, ännu mindre så för ett handikappat barn, så det var en lite nervös mama, men en förväntasfull och glad liten kille som tog plats på tåget till huvudstaden igår. 


Julian älskar att sitta och läsa på tåget.

Resan gick jättebra, väl framme i Stockholm så tog vi en lunch (vi blev först nekade att värma barnmaten på cafeet, men Julian charmade till sig varm mat ändå) sedan blev det en runda på stan. På väg till kulturhuset så kändes det att det var länge sedan jag var i min gamla hemstad, vi fick fråga oss fram. Mycket ombyggnation pågick vid T centralen till vårt försvar. Väl på Kulturhuset mötte vi reporter och fotograf, sedan var det dags för fotografering mitt i Gallerian, Julian charmade fotografen och log sitt största leende, och jag hängde på ;) Julian älskar verkligen att stå i centrum, och vara "där det händer". Bilderna kommer upp här på bloggen så småningom.


Social kille!

Julian ska hälsa på alla barnen.

Resten av dagen spenderades här på  Rum för Barn , en oas för alla småbarnsmammor och pappor i storstaden, ett samarbete med Polarn och pyret som startade år 2008 på våning 4 på kulturhuset. Väl värt ett besök!

Titta en bok!

Julian hittade läshörnan direkt såklart.

Titta en fisk! 

Det fanns ett stort akvarium i mitten av matrummet. 

På vägen hem var Julian trött och hade svårt att koppla av men till slut så somnade han i min famn, jag dåsade också till, nöjd och stolt över min duktiga lilla bebis.Love, 

2 kommentarer: