10/08/2010

Nu tar vi det ett steg längre..

Efter min springtur idag började jag få ont i halsen igen, Julian är snuvig och gnällig, och Fred är trött. Det blir därför soffläge ikväll och ett glas rött eller en varm whiskey mot förkylningen. Jag jobbar just nu på mitt community, en mötesplats och inspirationskälla för handikappsföräldrar. My.Perfect.Baby. En ny vision och en framtida dröm.. Ungefär som minbebis, alltförföräldrar och liknande fast för oss med det lilla extra (alla mammor och pappor och syskon med handikappade i sin närhet). Jag hoppas och tror att det finns en efterfrågan och ett behov av inspiration, stöd, och tips bland dessa föräldrar! Jag ska göra allt i min makt för att försöka få detta att funka. Det är dags att bojkotta alla fördomar en gång för alla, vi är precis som alla andra fast på ett annat sätt, och vi vill också vara med! Eller hur?!


Därför skulle jag nu behöva ER hjälp! Dels skulle jag vilja ha bilder på era barn! Ni med det lilla extra och/ eller annat handikapp får vara med! Jag kan inte garantera att ditt foto kommer med om du skickar in men en hel del kommer att få plats! Jag vill även ha berättelser, historier, något kul ditt barn har sagt eller gjort. Ett minnesvärt ögonblick. 


Maila detta till myperfectbabyjulian@gmail.com


Har du något annat tips om sponsor eller liknande till denna mötesplats, tveka inte att höra av dig!


love,


5 kommentarer:

 1. Vilken bra ide! Du är en så driftig mamma och en väldigt bra förebild för oss speciella föräldrar.
  Återkommer förhoppningvis med lite ideer.
  Krya på er!
  Kramar från Sofia

  SvaraRadera
 2. Hejsan, otroligt bra ide med denna mötesplats. :)
  Hur långt i framtiden är det tills detta community öppnas?
  Ska försöka dela med mej av bild och berättelse om du så vill. :)

  /Johanna

  SvaraRadera
 3. Det kommer att öppnas om några veckor förhoppningsvis. Jag ser gärna en inskickad bild i jpg format, en bild för sig och en text för sig. Du blir automatiskt medlem i och med inskickad bild. ;) Tack på förhand.

  SvaraRadera
 4. Du har ju redan några fina bilder på C ;-)
  /anne

  SvaraRadera