10/03/2010

TÄVLING

Nu kan du med + 4 månader barn vinna en förpackning med TVÅ återvinningsbara denty futura nappar i. Allt du behöver göra är att motivera varför just du ska vinna i kommentarsfältet på detta inlägg.  Lämna mailadress också, ifall du vinner! ;)


Vinnaren lottas ut den 18 oktober!


Lycka till allihopa!

Denty FUTURA
Tandvänlig
Nu kan du välja en riktigt bra napp till ditt barn! Denty FUTURAs sugdel är utformad så att tungan ligger kvar mitt i munnen med samma tryck mot både överkäkens och underkäkens kindtänder, vilket motverkar korsbett. För att minska risken för öppet bett är infästningen på sugdelen bred och tunn. Det gör att trycket fördelas jämnt på framtänderna, vilket i sin tur minskar behovet av tandreglering senare i livet.

Hygienisk
Sugdel och sköld är gjutna i ett stycke. Utan tydliga skarvar får bakterier svårare att få fäste. Sugdelen är solid, vilket gör att bakterier inte kan samlas inuti den. Ytorna är blanka och lätta att rengöra.

"Nappen och är utvecklad av tandläkare för att minska barns tandställningsfel. Dessutom ska den vara extra hygienisk då den är gjuten i ett stycke utan skarvar mellan det hårda och mjuka materialet, vilket motverkar att bakterier och smuts fastnar. Eftersom sugdelen är solid förhindras att saliv och bakterier vandrar mellan napp och munhåla. Och DET gillar jag!"
Citat hämtat från Pernilla Wahlgrens blogg vars son Theo har godkänt nappen.3 kommentarer:

 1. Ååå jag vill gärna vara med och tävla.
  Har kikat på dessa nappar, men aldrig kommit mig för att beställa.
  Är lite nyfiken på dem :o)
  Vill att Melvin ska prova, och jag hoppas de är så bra som det skrivs.
  Man vill ju att han ska få fina tänder när han blir stor, trots att han är en riktig tutt-kille :o)

  /CamillaH

  SvaraRadera
 2. Mammas lilla Måns gillar att suga på sin napp,
  men vill inte gärna i sitt bett få ett glapp.
  Risken för bakterier skulle också försvinna,
  om han dessa fina nappar skulle vinna...

  jonna.i@spray.se

  SvaraRadera
 3. Åh vill gäärna vinna dessa nappar! Elsa älskar sin "bapp" och jag har länge funderat på hur vi ska kunna minska nappsugandet. Kanske den här nappen är ett alternativ som gör att jag inte behöver känna sån stress över det?
  ("bapp" var för övrigt Elsas första riktiga ord! Nu har hon även börjat teckna det om hon tycker att vi är för långsamma med att plocka fram nappen :) )/Tove
  tove.carlshamre@hotmail.com

  SvaraRadera