12/10/2010

Nej förkylning, du är inte välkommen här!

Hej kära vänner!


Hur har ni det där ute i kylan och mörkret? Visst börjar det bli lite tråkigt nu, inte lika kul längre som när den första snön kom? Själv så jobbar jag hårt med att försöka mota bort en förkylning som försöker förstöra min helg och mitt humör. Julian har precis blivit frisk i från sin och så åker jag dit! Jag blir smått Jack Nicolson-galen och trots att jag vet att denna förkylning inte är en fysisk person (så klart) så känner jag ändå ett starkt behov av att få sparka den och brotta ner den. 


Jag har förvandlats till Super-Catwoman och jag har börjat lite smått med clementiner och en c-vitamin brus. Men nu ska jag gå och handla vitlök, och lite till vitlök och ännu mer vitlök och jag ska äta den rååå! 


Take that you stupid cold! Moaahaha!


Tyvärr så är det nog förmodligen även den samme Super-Catwoman som ligger utslagen i soffan i morgon med tvätten otvättad och disken odiskad, mannen på jobbet och hennes lille sidekick bredvid sig, trött och gnällig och med en rinnande näsa.

2 kommentarer:

 1. Krya på dig!!
  Jag sitter (ligger!) i samma båt - fryser om vartannat och har ont i kroppen!
  Blir att bosätta sig i soffan i kväll och kika på Idol.
  Drömmer om nya krafter och ljusa sommarkvällar!
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Ja nu gäller det att ni håller er friska så vi kan ses till jul! Ett litet tips för att mota förkylningar; köp Esberitox (i hälsökostbutik) det har hjälpt mig många gånger!
  Puss o kram mamma

  SvaraRadera