1/21/2011

Springtime!?

Jag längtar efter våren!

Jag släppte iväg mitt hjärta till dagis idag eftersom han verkade mycket bättre i magen, så jag hoppas att det har gått som det ska. Jag har köpt en ny personlig dagbok till honom och en ryggsäck. Så nu ligger det samlat allting. Personlig dagbok, ombyte, ortopediska innesandaler och teckenpärm. ;) Blir ju inte smidigare än så!

Förresten så behöver jag uppdatera teckenpärmen snart, eller göra en ny, för det går undan i en väldig fart! Jag funderar på att kategorisera pärmarna. Så, teckenpärm nr 1= 0-2 år har numera avverkats på ett ypperligt och oklanderligt sätt. Dags att tillverka pärm nr 2 = 2-4 år.

Någon som vill köpa pärm nr 1? Full med tecken för de första levnadsåren  ;)

6 kommentarer:

 1. Ida - Mamma till Rasmus21 januari 2011 05:54

  Tänk va enkelt det vore och köpa en redan färdig teckenpärm :D Jag har försökt flera ggr att komma igång och göra en åt vår son, men det är ju det där med tiden :)

  SvaraRadera
 2. Hej Ida!
  Jag skickar en länk där du kan gå i och skriva ut alla ord och bilder gratis. Bara att sätta in i pärmen och glöm inte; endast en bild på varje sida.

  http://www.teckna.se/

  Lycka till! Kram!

  SvaraRadera
 3. Ida - Mamma till Rasmus21 januari 2011 14:23

  Tack för tipset :) Vi har haft sån himla otur med logoped.. Rasmus är 1 år men har redan haft 3 olika logopeder på habiliteringen.. Skönt när vi föräldrar kan hjälpa varandra <3

  SvaraRadera
 4. Ida-
  HABs sp ped ska kunna skriva ut bilder till er som ni bara sätter i en A5 pärm, helst i plastfickor då de slits.. mkt..

  Här kollar sonen fortfarande i sin pärm ibland, han gillar den fast han är 11 år ;)

  SvaraRadera
 5. Anne H - Tack för tipset, ska till Hab på tisdag ska ännu en gång påpeka för dem att vi vill ha hjälp med det!

  SvaraRadera
 6. Ida; så tråkigt när personalen inte gör sitt jobb ordentligt, det är väldigt olika på olika platser i Sverige, men en specialpedagog som kan karlstadmodellen borde alla få! Förstår inte varför de envisas med logoped?

  Styrkekramar!

  SvaraRadera