2/25/2011

Du har en ständig följeslagare som heter Oro

Hej på er godingar, uppdateringar kommer senare under dagen angående inlägget som jag skrev igår om Julians lilla hjärta. Julians följeslagare Oro är en stor del av min vardag. Det gäller att leva i nuet och att försöka leva med Oron bredvid sig i vardagslivet utan att bli allt för påverkad. Det är svårt när man är trött eller lite låg, men det är ett av syndromets baksidor;  alla dess medicinska svårigheter som följer med och kan drabba våra barn. Jag som förälder har fortfarande inte nog med kunskap för att kunna känna mig lugn över hur det utvecklar sig angående hälsan. När man som mamma blir matad med både det ena och det andra dagligen så blir man ständigt på sin vakt. 


Just nu sitter vi här och myser med en liten Fredagssaga medan vi väntar på att pappa ska komma hem. I morgon ska vi gå på vinterfestival och sedan blir det vuxenkul för Fred och mig på kvällen då vi får barnvakt.
Hoppas ni har en skön Fredag!


Julian och jag läser boken knacka på av Anna-Clara TidholmLOVE,


2 kommentarer:

 1. åh va kul att du hittat till mig, ska läsa i kapp i din blogg sen.
  kommer nog tipsa om den om det är OK..

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Hej Carola! Tack! Du får gärna tipsa om min blogg! Titta gärna in på vår mötesplats också där du kan chatta och tävla om priser.

  http://www.myperfectbaby.se

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera