3/19/2011

Två år och tre månader-Julian säger sin första mening

JA!
Nu på morgonen så kom den.
Tvåordsmeningen.

Bibbi bygger.

Inga tecken, bara ord efter varandra. Den ljuvaste musik i mina öron.
Lillen lekte vidare utan att förstå att hans två små ord just gjorde hela min dag.

Dessa ord har vi kämpat för i några veckors tid nu och som vanligt så tog jag inte för givet att dem skulle komma, men jag misstänkte att dem låg på lur. Jag har fortfarande ingen garanti för att meningar är här för att stanna just nu, men nu vet jag iallafall att han har potential.

Tack teckenhatten och babblarna, Inga och Lena för hjälpen till att ta detta språkliga steg!

Jag dansar på små rosa moln!

5 kommentarer:

 1. Hej älsklingar!
  Våra ögon fylls av lyckotårar, Julian du är bäst!När barnet hittar nyckeln till sitt språk så öppnas dörren till den stora världen (eget citat hihi)
  Puss mommo o moffa!!

  SvaraRadera
 2. Tack mommo och moffa!! Pussar tillbaka!

  SvaraRadera
 3. men gud va glad jag blir!! ståpäls och det kommer en glädjetår!!min mun ler och jag är såå glad för Julians skull och för vår så klart. nu fortsätter vi jobba vidare med våra tvåords tecken så ska det komma många många fler <3 kram kram från Lena

  SvaraRadera
 4. Lena! Det var så underbart att höra dessa ord efter varandra! Allt jobb blir värt! Snart får du också höra! Så häftigt!! Stor KRAM!

  SvaraRadera
 5. Hej. Jag har hittat till din blogg och den är väldigt härlig! Jag förstår vilken härlig känsla det måste vara att höra sitt barn prata. Vilken dröm! Min son är 2år 0ch 4 månader men är långt ifrån talet men en dag kanske jag får höra några ljuva ord!
  Tack för en fin blogg

  SvaraRadera