4/03/2011

Söndag är en dag av reflektion


Tisse följer småfåglarna hungrigt med blicken

Söndagar brukar jag alltid ha som min dag av reflektion, dagen då jag reflekterar över veckan som gick, tänker efter vad som var bra och vad som var dåligt. Vad kan jag förbättra och vad kan jag förändra i mitt liv? Helt enkelt; Söndag är en dag då jag bestämmer mig för hur jag vill att min kommande vecka ska bli. Denna Söndag är jag mentalt förbered för det mesta eftersom vi ska till barn och ungdoms-specialisten i Falun morgon och vi inte har en aning om vad han kommer att leverera. Men jag hoppas verkligen att dem gör en ultraljud-undersökning på lillens hjärta under besöket för det har jag oroat mig över nu ett tag. Jag vill veta en gång för alla att det lilla hålet är helt borta och att allt annat (tryck i kammare etc) är som det ska! Läkaren har vi inte träffat sedan Julian bara var några dagar gammal och det var denna läkare som levererade dels misstanke och sedan också beskedet att Julian hade en extra kromosom. Jag kommer ihåg att läkaren sade att vi skulle träffas igen efter några år för en extra koll och det är då denna koll som vi ska göra i morgon. Det känns inte som att det var så länge sedan jag träffade denna läkare och jag tyckte då att två år låg så långt fram i tiden. När Julian var nyfödd och mest sov, så var det verkligen en dag i taget som var Freds och min paroll. Det har gått så bra för oss, verkligen över förväntan och vi hoppas verkligen att vi får fortsätta njuta av Julian på det sätt som vi gör nu och att inga större medicinska förändringar blir aktuella! Vår lilla älskling som sprider så mycket glädje vart han än går! Han är det finaste som finns!


Ni får kanske följa med till Falun i morgon för jag ska lära mig att blogga från mobilen, annars så får ni uppdatering och bilder när vi är hemma igen så klart.

Håll tummarna för oss i morgon och ha en underbar Söndag alla!


Love,

3 kommentarer:

 1. Jag håller alla mina tummar för att det går bra för er imorgon! Ha en bra vecka för övrigt så syns vi nästa tisdag eftersom jag drar till Spanien i morgon kväll!
  Ge Julian en stor gosig kram från mig!
  Kram Kerstin

  SvaraRadera
 2. Tack Kerstin! stor kram tillbaka från oss också och ha det så underbart i Spanien! träffade din granne i dag förresten ;) Hade jag ingen aning om igår när jag fottade Barney ;) hihi. Insjön e litet.
  Vi syns nästa Tisdag! Kram!

  SvaraRadera
 3. håller tummar o tår att allt går bra i morgon <3 kram lena

  SvaraRadera