5/20/2011

Produkter och leveranser

Förutom leveransen som kom i dag som dessutom är helt makalöst underbar ( Jag vill ha ALLA produkterna själv! vad sägs tillexempel om dem underbara vimplarna här ovan  ;) så kom äntligen mina smycken. Jag har tillsammans med en tjej som är jätteduktig, tagit fram en serie med halsband som följer här nedan.
Syndrom/ Diagnos awareness/ "Kärleken till ett barn"


Jag blev så himla stolt över min fina smyckes kollektion, STORT TACK Jeanette som har fått min vision att bli på riktigt!  Vad tycker ni läsare? Visst är dem vackra?
4 kommentarer:

 1. Men va fina... borde ju ha ett sådant I love Autism då min son har just detta samt ADHD... så fina....

  SvaraRadera
 2. Tusen Tack Tess! <3 Dem finns i vår webbshop på mötesplatsen och nu har du även chans att tävla om ett eget! Vinnare dras på Söndag. Gå in på mötesplatsen myperfectbaby.se och var med! Lycka till! Kram!

  SvaraRadera
 3. Så himla fina!!!! Jag är en adhd-tjej som har min hyperaktiva hjärna att tacka för allt! Är superkreativ och har ett extremt utvecklat sjätte sinne. Klart det är jobbigt med ett stormigt känsloliv, men det är det helt klart värt. Om inte alla dessa "special"-människor fanns, så skulle världen och mänsklighetens utveckling stå still! Tror inte ens hjulet skulle varit uppfunnet... Tack för fin blogg, och fantastiska smycken! Otroligt fin liten Julian du har <3

  SvaraRadera
 4. Tackar så hemskt mycket Emmy! Vad gullig du är! och du har rätt! alla människor som lämnar avtryck är människor som kanske inte alltid följer normen, men som lyckas se sitt "hinder" som något positivt istället för negativt! Du lyckas bra med detta tycker jag det verkar som! Visst alla kan ha dåliga dagar på olika sätt men vi är alla unika, och det ska vi vårda!

  Stor kram till dig! ♡

  SvaraRadera