8/11/2011

Pyjamas-lek
Vi hoppas på favorit i repris natt. Alltså en en hel natts sömn. Jag försöker hålla honom vaken ett tag till så han är riktigt trött när han väl sluter sina vackra blå.. Han har inte sovit någonting i dag, så snart, snart...


Jag undrar vart du får all din energi i från? Du lyckas alltid ha som mest när jag har som minst...Vi tränar på att slicka med tungan runt munnen, en övning som ingår i habiliteringsplanen just nu, det kan ju vara bra att kunna slicka sig runt munnen efter maten i bland ;) Särskilt de dagar det är spagetti och köttfärsås till middag.. en fika med Ballerina kladdkaka kvalar också in för tungslick..
Åh, där var den! Den osynliga nyckeln till mitt hjärta! Jag visste att du satt på den älskling..Tack för att du finns. Min bästa hälft.

3 kommentarer:

 1. Han är en riktig sköning, den pojken! :) <3
  Hoppas ni sover gott i natt!

  MVH Maritha

  SvaraRadera
 2. vilken goding!längtar efter julian, ska bli så kul att se vad som hänt under sommarveckorna. ja, jag längtar efter er alla så klart! satt hela em igår med hans pärm o massa papper o trix och gick igenom lite vad vi ska lägga fokus på i höst! bla munmotorik med tunggympa så det är bra ni börjat slicka ;) ses på tisdag, mån stängt men f möte på kvällen kl 18 ang hösten med mer barn o kommande flytt. kram från Lena

  SvaraRadera
 3. Tack Maritha! Ja han sov gott hela natten! Tur!

  Lena; Du är bäst! Det passar att vi håller på med det eftersom vi ska till logopeden i höst oxå så vi kan ju få lite tips där med ;) Ses på f mötet om vi inte ses i morgon!!

  Kram!

  SvaraRadera