2/27/2012

En hyllning till landet Annorlunda!


Ser ni vem det är på tavlan? Ja, precis. Min älskade Buddah. I Juni så åker han och jag till Karlstad och inviger konstnären Snövits utställning, som är en hyllning till Landet Annorlunda! Vilket jobb hon har gjort. Superfint! Eller  hur? 

Hon söker nu två glada killar med ds för de två sista tavlorna, så skynda in på hennes blogg och ansök om du vill avbilda din lilla prins! 


2 kommentarer:

  1. Vad roligt! Hoppas vi får veta plats, tid och datum längre fram. Är boende i Karlstad och skulle gärna gå på utställningen och förhoppningsvis få en skymt av dig och din fantastiske lille grabb. Jag har själv en liten prins "normalstörd", men jag älskar din blogg. Hade i tonåren en pojkvän som hade en lillebror med DS. Denna härliga lilla prins var mycket trevligare än pojkvännen (kanske därför förhållandet inte höll) och allt sedan dess har barn med DS en speciell plats i mitt hjärta.
    //Johanna

    SvaraRadera
  2. Tack Johanna! Det är härligt med folk som någon gång har berikats med att få träffa någon av våra små extra. Jag skriver ner tid och plats så kan vi träffas! Kram

    SvaraRadera