2/08/2012

Nu ska det anpassas!
Ringt samtal i dag, men hamnat hos telefonsvarare. Ganska van, men blir alltid lika frustrerad. Dagen efter kanske man inte brinner lika starkt för det man var så redo för att ta upp, eller så har man annat att göra helt enkelt.

I morgon så kommer killarna som ska anpassa vårt badrum och installera badkaret, jag hoppas att de kommer efter påklädning och frukost! Men man vet ju aldrig riktigt med grabbar i byggbranschen, det kan ju även tänkas att dem inte dyker upp alls ;) Det ska bli så otroligt skönt att få ett badkar så vi slipper den psykiska och fysiska påfrestningen med duschen! Många kvällar fyllda med skrik, gråt och ångest har det varit, men nu slipper vi det förhoppningsvis! Kanske vi kan ta de där mysiga baden ihop som jag längtat så efter!


I dag var jag på dagverksamheten och hämtade hem de fina taktila bokstäverna, nu ska det bara sys en fin påse till, sedan är dom uppe i shoppen till försäljning! Vi är så stolta över dem! Ska bli kul att se om det blir någon efterfrågan, vi hoppas att de ska gå hem i stugorna där det huserar små ljudträningssugna barn!

Vi lägger upp länk här på bloggen och på facebook när dem finns för er att köpa.

Natti Natti alla fina!  Lite shoppingtips!

Imorgon 9 februari får alla kunder 50kr rabatt när man beställer från www.busmonster.se Ange kod; 50 när du placerar din order

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar