5/05/2012

Julianbitar


Och vad gör jag på min barnlediga Lördag då? Jo, jag knäcker en bira och tittar på mitt underbara barn på video istället!  ;) 

Skämt åsido.
Det ÄR ett jättebra hjälpmedel med videoinspelningar. I bland så kan jag kolla filmer i efterhand och se sådant jag inte tänkte på när det spelades in. Man uppmärksammar saker som man kunde ha gjort annorlunda i Julians träning, i bland så kan jag urskilja ord som han säger och som jag missade just i det ögonblicket som det spelades in. Med Julian blir det tydligt att jag fortfarande är dålig på att vänta in honom... Lilla älsklingen.


Här kommer en liten film från när vi tränade två-ords-meningar. Mest på skoj, men han lär sig ganska snabbt efter en genomgång med tecken så jag brukar hoppa över guidningen med hans händer när han har mer bråttom med orden, annars kanske han tappar intresset? Just intresset är det mest värdefulla vi har och det spinner vi vidare på.






I morgon ska jag leka trädgårdsmästare och gräva ett trädgårdsland sedan ska jag sätta morötterna och flytta jordgubbsplantorna dit. Denna gång blir det en fiberduk över godsakerna för förra året fick vi knappt behålla vår skörd för fåglarna.


2 kommentarer:

  1. Säger han Macdonalds i 2.15-2.16? ;D //Moster Anja

    SvaraRadera
  2. Jag tror han säger "akta" när ni pratar om snigeln. Kanske sjunger de "lilla snigel akta dej" på förskolan? Kram mamma

    SvaraRadera