6/21/2012

Sitt!

Kommer det någon?Haha. Julian beordrar sin besökare att sitta. ;)

J har blivit mycket tuffare med "Buffa" och ger kommandon och tar för sig som aldrig för. Han ser ju hur vi gör. Så härligt att se lille morsgrisen tuffa till sig ;)
Annars då? Jo, halsont och snuva. Både J och jag. Men vi har fortfarande hopp inför morgondagen och midsommar! då vi verkligen behöver komma ut och träffa lite folk! J sov till 11 i dag, men han somnade också klockan två igår. Han klagar på att det inte är mörkt...Natten som kommer är årets ljusaste så jag har ingen förhoppning om att få sova tidigt ikväll heller tyvärr ;)
Men, men jag ser fram emot god mat och härlig musik som avnjuts i vackra byn Tibble i morgon. Vad ska ni göra kära läsare?

2 kommentarer:

 1. Mamma till E21 juni 2012 09:27

  Ha ha, vad roligt att han börjar bli en liten tuffing ;)

  Följer din blogg men är dålig på att skicka kommentarer. Du skriver så vackert och jag blir oftast så glad av att läsa dina inlägg. Du har verkligen en helt fantastiskt söt liten son! Min egen är så liten fortfarande men din blogg muntrar verkligen upp min syn på framtiden.

  Imorgon ska jag ta med min lille E och hans syskon till hans första midsommarfirande, hoppas att det inte blir allt för rörigt för hans lilla person ;)

  Glad midsommar till dig och din familj!

  SvaraRadera
 2. Tack fina du! Hoppas det gick bra! Glad midsommar! Kram

  SvaraRadera