7/30/2012

På semestern dansar vi


Underbara semester i Blekinge startade med sommarfest och dans med nära och kära. 
Jag fick snusa på allra nyaste, goaste lillkusinen Lea, 2 månader gammal. Min mormor som fyller hela 90 år i September fick paket och tal. Så högaktningsfullt att bli så gammal, sa jag. Hon tittade på mig med kloka ögon och tog en stor klunk vin, sedan skrockade hon - Ålder är inget annat än en siffra, jag känner mig fortfarande som 20 ibland.  Vi pratade lite om då och nu och jag fick veta att det låg i vår släkts gener att bli gamla, vi konstaterade att det är en bra grej, om man får behålla hälsan. 

Dagarna i Sveriges trädgård fortsätter med ömsom regn och ömsom solsken, det växlar mellan 29 grader varmt för att sedan gå tillbaka ner till 12 grader kallt och vi byter kläder stup i kvarten,  men vi njuter av varje sekund. Att stå vid havet och höra fiskmåsarna skrika och se vattnet blänka betyder mer nu när man bor i djupa skogarna.

5 kommentarer:

 1. Alltså den pojken får ens hjärta att smälta ! Ha en bra semester! Kramen <3 från Maritha

  SvaraRadera
 2. Hej på er goa ni!! Ser ni är i södra sverige och har det toppen. Lämnade skåne för ett par dagar sedan o det levererades sol där med. Hoppas ni får njuta av en skön vecka med era kära där nere Hoppas Julian har det toppen bland stora som små, att han får bada och känna solen mot hans kropp!! snarts ses vi igen, kanske vi hinner med en fika nästa vecka ?? Många kramar till er alla från Julians Lena <3 en extra kram till Julian <3<3

  SvaraRadera
 3. Så fin liten kille! Och vilken grym dansare!

  SvaraRadera
 4. Tack Tolou! Lena: absolut fika! <3

  SvaraRadera