12/11/2012

Frågestund?
Julshow är avklarad. Lillen var trött och det såg ut som att han skulle däcka där ett tag där han satt i släden, frånvarande och med ögonen på halv stång. Det blir ju så när man inte sover på nätterna. Men nu ska vi snart operera (skrapa) polypen så efter det så kanske sömnen infinner sig igen. Jag saknar verkligen att få sova en hel natt, (om jag fortfarande kan) och det tär väldigt att vara utan sömn. Men det betyder mycket att få ha ett slutmål, en destination att se fram emot och vi hoppas verkligen att denna operation är slutet på våra vakennätter.


Ikväll tänkte jag såhär, att vad det än handlar om ; medicinskt-relations-samhälls-relaterat så finns det ju ingenting som jag kan så mycket om som Down Syndrom, så jag funderar på att köra en frågestund här i bloggen. Jag svarar på ALLT! Vad vill du veta? Jag svarar på dina frågor och du får vara anonym om du vill! När (om) det kommit in en del frågor så svarar jag på allt ni vill veta! Så kör på, ingenting är för dumt att fråga om. Kunskap är makt.
2 kommentarer:

  1. Har precis hittat din blogg och kommer nog läsa allt i den. Har precis fått reda på att vi genom ett kub test har en väldigt hög sannolikhet till att få ett barn med downs syndrom. Vi vill inte riskera att få missfall så vi tänker inte gå vidare med undersökningarna omkring det utan nu förbereder vi oss mentalt och läser på om ds så mycket vi bara kan. Det enda jag önskar mig är att få en bebis som klarar av fortsätta leva efter den kommit ur min mage, det är det enda som känns viktigt. Det är härligt att få läsa om din livsglädje och din son. En och annan tår har rullat ner för mina kinder under läsningen för att jag blir så tagen. Kram och god jul på din fina familj/Sussi

    SvaraRadera
  2. Åh, hej! och tack för att du skrev. Vad härligt med en liten extra-kromosomare! och grattis till ett nytt liv! Håller tummarna för er, att det ska gå så smärtfritt som möjligt med förlossning och så vidare. Det som är jobbigt är ju om barnet får problem med hjärtat som 50 procent av våra barn kan få, men hjärtoperationer är nästan rutin för våra läkare idag så du ska försöka att inte vara orolig. Kollen är otroligt stor på våra barn och särskilt när de redan har info om att barnet förmodligen kommer födas med Down Syndrom. Stort lycka till! och en stor kram till er och hör av dig om du undrar något! :)

    SvaraRadera