6/08/2010

Strong love - preview

Bröllop är väldigt mycket på tapeten just nu, den 19 juni i år ska vår kronprinsessa Viktoria stå brud i gott sällskap av väldigt många andra svenska flickor! Vi här på bloggen tänker inte vara sämre, så här kommer vårt egna lilla bidrag till Bröllopssverige.

Strong Love is the story of world-class weight lifter Jon Shapiro and his childhood sweetheart Holly James, both of whom were born with Down syndrome. This documentary follows the couple over the course of three years, starting with their decision to get married. Their challenges, their triumphs, and their complex, sometimes surprising relationships with family and friends are at the heart of this inspiring film.

Du hittar filmen här.

Strong Love Preview;
2 kommentarer:

 1. Hej där! Jag "tassar" in på din blogg varje dag. I bland flera gånger :)Har blivit beroende av den .Tycker det är så härligt, att se på den lille killen som utvecklas hela tiden. Söt är han oxå!Själv jobbar jag som en assistent, till en äldre dam med Downs Syndrom! Jag slutar aldrig förvånas över dessa underbara människor ! Tänk vilken tur alla vi har, som får lära känna dom! Jag har den turen att ha dom runt mej både privat och i jobbet!
  Ha det gott// Maritha

  SvaraRadera
 2. Hej Maritha!
  Tusen tack för att du följer vår blogg, och tack för att du ser och uppskattar våra "extra" omkring oss. Jag har svårt att se att jag skulle få möjligheten att få inblick i dessa underbara människor om jag inte hade fått Julian. Ja, vi har en väldans tur som får umgås med dem!! ;)

  Ha det bra! Kram Emily

  SvaraRadera