8/24/2010

Höstbestyr


Jag har börjat jobba igen lite smått , och vi har fullt upp här hemma just nu, med; jobb, kvällsmat och ledsen liten. Snoret rinner och ögonen är röda. Ingen feber dock.. Det var flera stycken på Förskolan som var sjuka nu så det är väl vår tur snart... Lite rysk roulette det där.
Tyvärr får jag nog lägga min egen träning på hyllan ett litet tag framöver, eftersom Julian kräver mer och mer av oss, dels utvecklas han snabbare nu och så kräver han att vi ska kunna fler tecken. En runda teckenkurs för Fred och mig igen lite senare i höst kanske? Hittade en inbjudan idag i mail-lådan till IT-verkstan, ihop med lite andra lite mer spännande inbjudningar som är hemliga just nu, men som piggade upp en del i kaoset. :)Julian har börjat ta små, små trippande steg. Inte så pass stora så man kan kalla det att gå kanske, men snart så...;)


Ha en trevlig kväll alla goda!

Love,

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig blogg, som utstrålar kärlek till barnet! Mmm, det är just nackdelen när alla träffas igen i förskola, fritids och skola. Mina 3 äldsta barn blev jätteförkylda efter en vecka, men de 3 yngre klarade sig - det var märkligt tycker jag eftersom de mindre brukar ha mindre motståndskraft, men det är bara att tacka för det. Är Julian extra infektionskänslig?
  Mvh Anna
  6 barn under 7 år och Egen Företagare

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!

  Tack för att du gillar bloggen! :) Ja, det är väldigt många sjuka men änsålänge har vi haft turen att hålla oss friska. Det sägs ofta att barn med downs är extra infektionskänsliga, men vissa säger att det är en myt. Julian har varit riktigt förkyld endast två gånger sedan han föddes, så det har vi haft väldig tur med! Kanske börjar nu när dagis börjat? ;)
  Kram!

  SvaraRadera