9/23/2010

Ni som bor i Dalarna!

Missa inte Pralins Må Bra-dag!
Lördag 23 oktober 10:00 – 14:30, Dalasalen, Falun
Att våga tro på sig själv och följa sitt hjärta är inte alltid så enkelt. Årets Må Bra-dag har konsten att våga i fokus, inspiration för lusten och modet att göra det du vill!

  • Pär Johansson – Att bli sedd, behövd och tagen i anspråk
    Pär Johansson är initiativtagare till och ledare för Glada Hudik-teatern, teatern som de senaste åren blivit mycket uppmärksammad för att utvecklingsstörda och ”normalstörda” agerar tillsammans på scenen. Med sin egen musikal ”Elvis” har man uppträtt för slutsålda hus på Cirkus i Stockholm. På Må Bra-dagen berättar Pär om och hur stora processer och resultat nås först när man vågar konfrontera sin egen och andra människors okunskap och osäkerhet. En föreläsning fylld av humor och värme, om att tänja sina egna gränser och att hela tiden sträva lite längre.
  • Lena Birath – Att våga säga ”jag duger”
    Lena har spelat 58 landskamper i innebandylandslaget, tagit tre SM-silver, sex SM-brons och varit uttagen i världslaget i innebandy. Men plötsligt förlorade hon distansen till sig själv och sina prestationer, det hade förlorat mening. Hon tvingades möta sig själv och inse att hon duger som hon är oavsett vad hon presterar.
  • Fredrik Swahn – Låt lusten att prova, vara starkare än rädslan för att misslyckas
    Lust att våga - en personlig och inspirerande föreställning som garanterat ger dig kraft och energi! Fredrik blandar humor, allvar och med pianot som verktyg samt musik från sin senaste skiva ”Ut i livet” delar han med dig sina tankar och insikter om allas vår längtan efter att känna oss levande. Fredrik Swahn bjuder på en otroligt motiverande, engagerande och såklart miljövänlig (Swahnmärkt!) föreläsning, där du också får interagera och sjunga med – om du vill!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar