10/01/2010

Vinn en bok!

Jag tycker vi startar denna soliga Fredag med en TÄVLING!


Länkar idag till en tävling där du kan vinna en intressant , eftertänksam bok,  Jonathan, (inte) som andra barn, skriven av Anna Sandström.


Det här är en berättelse om en alldeles vanlig familj där deras yngste son tappar sitt språk, tystnar och går in i sig själv. Det är också en berättelse om hopp och praktiskt hur du själv kan hjälpa ett barn med dessa svårigheter. Boken är indelad i två delar. Den första delen är berättelsen om Jonathan fram till dess att han fick sin diagnos autism. Det är om sjukhusbesök, utredningar och små udda saker. Den andra delen är författarens personliga råd och tips för dig som står utan hjälp, kanske som den här familjen i väntan på diagnos. Det är metoder som fungerat med Jonathan. Ingen garanti att det fungerar med ett annat barn, men inte farligt att pröva. Författarens dröm är att en mamma någon annanstans en dag får höra sitt språkstörda barn säga -Min mamma, jag älskar dig!


Visst griper den där sista meningen ett hårt tag om ditt mammahjärta?! Det gör den iallafall på mig. Den där bekräftelsen som man så gärna vill ha ifrån sitt barn och som är så viktig för oss hard working mamas. Själv så glömmer jag aldrig första gången Julian lyckades hålla upp sina armar runt min hals och få till en ordentlig kram, det var bara någon månad sedan, men nu kan det komma massor av kramar under en dag, och det finns ju inget bättre!
Tävla här!Love ,

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar