11/15/2010

Öka din kapacitet med ljudträning.


Vet ni vad? Ja, det vet ni säkert, men det tåls att upplysas om ändå...

Det är någonting med uppbyggnaden av klassisk musik som kan hjälpa språkstörda barn till att hitta sina ord lättare. Det finns en metod som heter Tomatismetoden, nej den har ingenting med tomater att göra, utan det är en metod som går ut på att spela klassisk musik för att stimulera och utveckla ett barns alla sinnen så som de emotionella, sociala och intellektuella. Mycket bra och avstressande metod, uppskattat både hos mamma och barn.

Just nu ligger Julian och jag på varsin fårskinnspäls och halvslumrar till vår Moonlight Sonata innan natta. Underbart avslappnande!

Får se om det dyker upp några tvåordsmeningar från lillen i morgon...
Kram och Godnatt!Love,

3 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg och vilken fin liten prins du har:) Spännande att läsa en blogg skriven av en förälder till ett funktionshindrat barn. Jag läser till undersköterska och har valt inriktning mot funkthionshinder. Så här lär jag kika in fler gånger!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Nyfiken... Hur gick det i tävlingen om biljetter till Glada Hudik?

  Kram! /Saija

  SvaraRadera
 3. Tack! vad kul Zouphie! Och vilken bra inriktning du har valt! ;) Är helt säker på att du kommer få ett härligt och utvecklande jobb! Välkommen åter! Kram!

  Saija!

  Hej! Jag förstår det,,,jag har faktiskt glömt bort att lotta ut en vinnare ;) Så kan det gå..Me, jag skjuter upp tiden lite till så fler hinner vara med o tävla och så håller vi tummarna för dig! ;)

  Kram!

  SvaraRadera