12/13/2010

Tävling!

Påminner om tävlingen om teckenböckerna! Vinnare dras den 20 december!
Träffa mig och mina vänner i böckerna!
        
Jag och de andra visar hur du talar med enkla gester så det blir lättare för mamma och pappa att förstå oss små!
                                      
Dessa tre underbara böcker finns i teckenpaketet!Kommentera varför du vill vinna här nedan om du vill vara med i utlottningen!
EFTERLYSER Anna Brandström som har vunnit boken Tänk om! Grattis Anna du kommenterade på denna tävling på vår mötesplats, du är så klart med i denna tävling fortfarande men jag behöver din mail så jag kan skicka boken! Kommentera här nedan.

5 kommentarer:

 1. hej,
  Jag vill vara med i tävlingen för att jag vet vilken lycka böcker, tecken och känslan att bli förstådd ger till min lille pojke, Arvid.

  Julkramar från Jenny och Arvid.

  SvaraRadera
 2. vår förskola vill gärna vara med i tävlingen.vi jobbar med tecken för alla,funktionshinder eller ej.tecken är ett mkt bra kommunikations sätt när man är liten,och oj vad våra barn är intresserade o duktiga!! förskolan lillpigan

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag vill vara med i tävlingen och om jag vinner ska jag ge böckerna till min sons mor- och farföräldrar som inte kan så många tecken ännu. Med dessa böcker kan de ändå läsa och teckna tillsammans med Malte och samtidigt lär de sig lite nya tecken.
  Hälsningar Maria

  SvaraRadera
 4. Vilken bra vinst! Vem vill inte ha dessa böcker? Junis inkl familj (som kämpar tecknandet) hade blivit överlyckliga av att vinna böckerna. Vi håller våra tummar!

  SvaraRadera
 5. Hej. Jag plus "mina" två pojkar med ds vill gärna vinna böckerna.
  Jag jobbar som avlösare (avlastar familjer som har barn med funktionsnedsättningar) i Göteborg.
  De allra bästa med mitt jobb är att jag får följa barnen genom livet och i deras utveckling. De allra mäktigaste är när man inser att träningen ger resultat.
  Jag tror dessa böcker skulle kunna hjälpa oss med träningen och säkerligen skulle de slitas med kärlek.

  God Jul!
  Hälsningar Therese

  SvaraRadera