3/24/2011

Tillskott

Jag äter Friggs kapslar, finns i din dagligvaruhandel.


Jag tänkte berätta lite för er hur det går med min Omega 3. För några månader sedan så började jag med Omega 3 eftersom det var tänkt att jag och Julian skulle gå på detta ett tag tillsammans. Mest för att se om det hade effekt på Julians träning och tankeverksamhet. Jag hittade inget som passade lillen för han har svårt för att tugga och oljan är inte god att svälja. Men jag fortsatte med mina kapslar ändå och tanken är att lillen får äta mer fisk istället och börja med Omega 3 när han är lite äldre. För mig har det faktiskt funkat väldigt bra, jag tycker att jag blir piggare och mer klartänkt så jag kan verkligen rekommendera kosttillskott i alla de former om de inte missbrukas. 


Nu när vårsolen har kommit fram så laddar vi på med D-vitamin igen, för dem källorna är helt tömda efter vintern. En kvart i solen när den står som högst på himlen sedan har du fyllt ditt dagsbehov! Bra att tänka på under dagen! Ut och njut på lunchen eller under annan paus!Love,

3 kommentarer:

 1. Hej
  Har du provat Eskimo Kids? BAde Vincent och Edgar gillar den. Vet inte om den finns i manga smaker, men vi har tuttifruttismaken.
  kram

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Tack för tipset! har provats och ratats förut men jag tror jag ska prova igen! Han kan ju faktiskt bara haft en dålig dag. ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Omega 3 är ett väl beprövat kosttillskott under många år. Vi tycker oxå att vi blir piggare av det. Annars har ju livsmedelsverket nyligen varnat för ett stort flertal kosttillskott med direkt skadliga ingredienser! Inte lätt att vara konsument! Kram!

  SvaraRadera