4/01/2011

1a April tips


En morgon lämnade jag över BÅDE mitt älskade barn och min kära Nikon till Julians resursperson Lena på förskolan, vilket ansvar! och se vilket proffs hon var!  Hon sysselsatte både barn och kamera ;)  Lovely att kunna vara en fluga på väggen under min älsklings dag i efterhand.  Ett bra tips till alla föräldrar att ta efter!











Love,

6 kommentarer:

  1. Från oss som njuter av vårt älskade barbarn på avstånd : ett stort TACK, till dej Lena som antog utmaningen!! Hälsar Marina och Janne Kind

    SvaraRadera
  2. åh gulliga ni, ja vi uppskattar henne så, med teckenspråkskunskaper och hennes engagemang. Hon är en guldklimp! Ser du förresten att det är du på kortet på det första kortet mamma?

    Kram

    SvaraRadera
  3. Gulliga ni <3 Jag och Julian har verkligen härliga dagar tillsammans där vi lär varandra nytt hela tiden. Julian har välkomnat mej in i en värld som för mej varit okänd förut, en värld där jag trivs förträffligt. Det beror mkt på sällskapet kan jag lova! Julian ställer upp på det mesta jag föreslår och han är en klippa framför kameran. Här har vi lite fm jobb på gång, nya ljud som ska tränas in. mommo, moffa( som dessutom fått eget persontecken av julian) ( mommos kan nog bli kaka om han får välja för det säger han varje gång mommo kommer fram!) se sen så fint han formar munnen till lollo! kram och tack för att jag får ha er skatt hos mej/ Julians Lena

    SvaraRadera
  4. Måste säga att det är riktigt roligt att få läsa din blogg Emily och få följa allt som Julian har för sig! Han är en helt underbar pojke och jag är så glad att jag fått umgåtts med honom då jag jobbade på Lillpigan! Hoppas ni har det bra och du får gärna hälsa till honom från mig! :)
    Lollo :)

    SvaraRadera
  5. Gullisar är ni allihopa! ;) Tack Lollo, jag ska hälsa honom med en kram från dig och vi syns säkert igen så då kan du ge han en själv! Jag hoppas att du har det riktigt bra och tack för lånet av ditt namn till hans ljudande ;)

    SvaraRadera
  6. Låter toppen! :) åh inga problem!

    SvaraRadera