4/06/2011

Testar ny app på mobben


Nu när jag har I Phone 4 så måste jag hitta och lägga till en massa appar. Vi får se om det kommer en till My.Perfect.Baby.se så småningom ;)


Har ni några roliga appar att tipsa om?!Puss puss!


3 kommentarer:

 1. Hej! Hoppas allt känns lite bättre idag, tänkte på er igår. Känner så väl igen mig, ena dagens känns det som man har vind i seglen och är så lycklig över hur livet artat sig, sen nästa dag seglar man i motvind och då känns allt så trist. Förhoppningsvis lär vi oss något och går starkare ur situationen och blir bättre på att hantera dem.
  Tips på appar till Iphonen är Ritade Tecken som är ett ordlexikon, väldigt uppskattad för vår del. Vi är oftast inte hemma när vi undrar hur man tecknar ett visst tecken, smidigt att alltid ha det med sig. Den har bra tydliga bilder som beskriver tecknen. Dessutom har den "dagenstecken" som inspirerar mig till att öka mitt tecknade ordförråd. En annan bra app är Blogpress som underlättar att skriva och lägga upp bilder från Iphonen på bloggen.
  Hoppas du får användning för någon av dem.
  Kram Evelina

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det blir en bra dag för er.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Ja så är det för oss nu ;) upp och ner, ner och upp ;) Tack för tipsen Maxelina! Ritade tecken införskaffad så bra! fick även tips om I hear ewe som är ett program med djur och fordon som du kan klicka på o så låter dem ;) riktigt roligt, lägger upp en visning här på bloggen sen.

  Tack Stina! Go du är, Kram!

  SvaraRadera