6/09/2011

Nu får det vara nog!Vet ni. 
Man kan lura sig själv att man är glad, bara genom att le, fast att man egentligen är jävligt arg inombords.  Det får kroppen att TRO att du är glad och då utsöndras det små endorfiner som ger dig lite extra ved på den arga elden om du behöver skälla ut någon ;) 

Min arga eld bygger sig just nu gigantisk för bredbandsbolaget och jag undrar när jag kommer att explodera av hetta. Bredbandsbolaget är boven som förstör för mig genom att inte fixa driftstörningarna som har härjat hemma hos oss i säkert en och en halv vecka nu! 

Jag har ringt. 

I början var jag snäll, min röst var ljus och jag var faktiskt riktigt trevlig mot den lilla killen i kundtjänst. Vårt ärende låg under högsta prioritet. Det kändes bra. Jag var nöjd.

Dagen efter gick jag in och kollade om det var fixat, men servern var fortfarande nere, jag började då bli lite smått stressad, för jag hade mycket jobb som samlades på hög.

Dagen efter det så kom min familj och hälsade på, då brydde jag mig inte om att jag inte kunde sitta vid datorn för då hade jag semester. Det var FINE. 
Men NU är det inte FINE längre.!
Nu är det hög tid att det fixas!
Annars kan jag lika gärna lägga ner hela skiten och byta leverantör!
ARGH!

Är det någon av er som har bredbandsbolaget? Hur funkar dem för er? 

Hjälp!
2 kommentarer:

  1. Vi har Bredbandsbolaget och vi tycker att det fungerar bra och vi har inte haft några större problem förutom att det har lagt ner ibland bara sådär eller att dom ändrat tillbaka nåt som vi bett dom ändra på. Men annars så.

    SvaraRadera
  2. oki, tack Heidi. Jag tycker att kundtjänst gav dåligt bemötande, så vi får se om vi byter. ;) Kram

    SvaraRadera