12/07/2011

För tre år sedan så föddes du. Men även jag.Jag älskar dig lite extra mycket just i dag...


Varför då? undrar du med din blick, du som lite smått kaxigt har börjat att putta bort din mammas ständigt återkommande pussar och kramar nu. Särskilt när du tittar på din favorit på dvd; Handy Manny, eller när du är fokuserad på något annat som har fångat ditt värdefulla intresse. (Samma intresse, nyfikenhet, envishet och vilja som har hjälpt dig så mycket hittills, och som jag använder mig av så mycket när vi ska träna nya saker. Du ska veta att jag värdesätter just den nyfikenheten och det intresset högt). Jo, säger jag då till dig; Det är så här; att jag älskar dig så himla mycket att jag MÅSTE pussa och krama på dig, hela tiden. Jag kan liksom inte låta bli. Jag vet att du inte kan få för mycket kärlek för det visar du mig, med hela dig, hela tiden. Du visar det när jag går iväg och du sitter kvar och dina små läppar formar ordet mamma, du behöver inte uttrycka i ord att du saknar mig, för jag kan höra saknaden i din röst. Jag kan alla dina röstlägen utan och innan. Du visar det också, när vi träffas igen efter några sovaöverdagar hos farmor och farfar och du skiner upp som en sol när jag sätter mig på knä för att plocka upp dig och hämta hem dig igen, du behöver inte uttrycka dig i ord, jag kan se i ditt ansikte att du tänker; Mamma har inte glömt bort mig. Och jag kan se och känna din kärlek i dessa ögonblick.

Du föddes med extra mycket kärlek vet du.

Din mamma har fått kärlek förut, men aldrig så mycket som hon får av dig. Din mamma vet inte heller hur hon någonsin skulle kunna älska någon så mycket som hon älskar dig. Din mamma föddes inte med den extra kärlekskromosomen men i dag ska hon ändå försöka älska dig lika mycket som hon känner att du älskar henne, för i dag för tre år sedan, så gav du henne hennes nya liv, och för det är hon dig evigt tacksam.5 kommentarer:

 1. Underbart !!!!!!
  Känner precis som du. Villkorslös kärlek kallas det. Saknaden är extra stor när dom somnat på natten och man sitter i soffan och "doftar" ex på deras tröja. Hahahaha Larvigt eller hur ?

  SvaraRadera
 2. Hipp hurra för Julian idag!! vi får fira lite extra i morgon då julian o jag hade möte på bästa lektid idag. men den som spar han har. hoppas ni får en härlig snöig födelsedag där hemma! kram från julians lena

  SvaraRadera
 3. Underbart skrivit Emily <3 Grattis kram till lille Julian och er! //Lise

  SvaraRadera
 4. En massa mysiga GRATTIS-kramar till Julian idag!!!!

  SvaraRadera
 5. Grattis Julian, från oss i Skåne, Kram från Mira!

  SvaraRadera