2/15/2012

Kallt ute men varmt inne..I dag så var det vår lediga dag. Det var kallt men sol, så vi lekte i trädgården. Jag byggde en liten "pulkabacke" (läs snöhög) åt dig och vi rullade bollen, upp och ner, för högen. Du ville gå över till grannflickan och leka, men jag varnade dig för magsjukan som jag visste rådde där. Du blev ledsen. Vi tog en snabbrunda runt kvarteret med pulkan istället och våra kinder var blossande röda av den kalla vinden. Våra läppar stelnade till halvvägs in i våra hejande rop. Vi skyndade in i värmen och tog på oss våra förkläden och lagade ett stort lass med pannkakor. Du fick mjöl på kinden och brände ett av dina små knubbiga fingrar på det varma järnet. Jag fick blåsa och spola kallt vatten på, sedan var det bra igen och jag välkomnade ditt leende.


Nu är vi mätta och belåtna och har tänt ljusen och satt på tvn. Du leker krokodil på golvet och har grön mössa och svans på, du håller min bankdosa mot örat och pratar högt med din pappa. 

Tack för att du delade En helt perfekt dag med mig, jag är glad att jag spenderade den med DIG.♡


3 kommentarer:

  1. underbara bilder emily! kan riktigt se julians framfart i köket!! <3 ni ser ut att haft en härlig ledig dag, ses i morgon <3

    SvaraRadera
  2. Mysbak! Önskar att jag hade varit med, då hade moster också haft en stor bagaremössa på och blåst på det lilla fingret <3 Puss på Er!

    SvaraRadera