2/27/2013

Det börjar dra ihop sig...
Från frukosten idag. Morgonrocksmys med min lilla stjärna. Stjärnan har precis ätit knäckebröd vilket han ääälskar. 

Jag kollar status på lillen hela tiden...

Det ar inga sjukdomsfall rapporterade från dagis så han har fått gå dessa dagar så jag har kunnat fylla i lite blanketter och grejat hemma. Det är ju operationsdag på fredag!!! 

Nervöst! 

Men det ska bli så skönt att äntligen kunna lägga detta ingrepp bakom oss, vi har fått skjuta upp den två gånger innan på grund av sjukdom. Så håll tummarna för oss nu att det blir bra och att sömnen förbättras av detta ingrepp. Det kommer att bli en helt ny PIGG familj här hemma så småningom om detta går vägen. Om den inte går vägen så blir det sömnregistrering på Astrid Lindgrens Barnsjukhus och det hoppas vi att vi slipper. Vi ska ladda frysen med glass och så ska vi köpa något fint som J kan glädjas åt när han kommer hem från sjukhuset. Några förslag? 

Det kommer nog att bli en lååång Fredag och Lördag...men nästa helg ska vi hittat på något kul hela familjen! 

Just nu så lyser solen och det är underbart väder! Jag jobbar med insamlingen och sitter inne på kontoret och tittar ut. Jag har fått in nya superfina infoblad idag som ni ska få se lite senare.

Hoppas att ni har en skön liten Lördag! :) 


1 kommentar:

  1. Mormor och morfar skickar styrkekramar! Det kommer att gå bra ska ni se! Tänk vad skönt när alla får sova i lugn och ro på nätterna!
    Puss och kram!!!

    SvaraRadera