12/27/2013

Biodejt


Vi lämnade vår jullovskokong och drog på bio. Självklart så ville Julian ta med sig sin kära Edit. 
Jag tyckte att Emil och Ida i Lönneberga kunde vara en bra film och det tyckte Julian och hans dejt också. Det var första biofilmen för båda barnen och jag minns tillbaka på min egna. Djungelboken. Vad spännande det var att gå på bio för allra första gången och när de släckte lamporna och filmen började så var det nästan lite magiskt. 

Det blir lite annorlunda när det är barnfilm och tecknat. Filmen höll på en timme och många av barnen som var där blev rastlösa och jag kände att det var bra att jag väntat med biofilm för Julians del. De sista tio minuterna så ställde sig både Julian och Edit upp och sprallade. Vi hade alla jacka på och var klara att gå när eftertexterna började rulla. Precis lagom långt alltså.

Edit tyckte att det allt som allt hade varit en rolig dejt trots att Julian varken hjälpte henne av med jackan eller ville dela med sig av popcornen som jag hade köpt till båda. Jag gick naturligtvis och köpte en egen bytta till kärestan för när J har bestämt sig, ja, då är det så. Plus att hans trotsålder just nu gör det till en dödskamp varje gång jag vill få honom att ge efter, och de kamperna är kamper man väljer väl vill jag lova. Biosalongen är inte en plats för kamp. 

 Julian blev ledsen när vi lämnade av Edit hemma hos sig, men vi bestämde en lekdejt med Edit nästa vecka igen, då J är på Korttids och leker i helgen. I morgon packar vi lilla ryggan och lämnar vid 10.00 och så hämtar vi samma tid på söndag igen. Vår lilla kille är så duktig som klarar övernattningarna och vi är så otroligt stolta över honom! 
Julian älskar popcorn och åt upp hela denna stora asken. (Kolla vad hårt han håller i den) Tyvärr hade de inga ekologiska, inte heller ekologiskt smågodis fanns, trots att det var SF. Men det fick vara vanliga denna gång. I bland får man stå över sina principer. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar