12/04/2013

Vinn kläder som gör det lättare för ditt barn att klä på sig!
Att få sitt barn att klä på sig själv kan verkligen vara en utmaning för alla föräldrar. För oss så handlar det om att motivera Julian och att det ska vara roligt att försöka själv och inte ge upp direkt när det blir svårt. Att försöka behålla självförtroendet trots att det går trögt.

Eftersom jag är den med dåligt tålamod i den här familjen så har jag inte lagt ner så mycket tid på detta, det har gått snabbare att bara hjälpa honom. Nu för tiden så äter han helt själv, men det var likadant med matningen. det gick snabbare för mig att mata honom än att låta honom försöka själv. Samma med torr i blöjan. Det funkar på förskolan. Men inte hemma.  

Någonstans så tänkte jag väl att någonting av allt detta skulle lossna automatiskt, när han själv var redo. Men det funkar ju inte riktigt så, det vet jag ju egentligen, så jag är nog bara lat. :) 

Nu ligger vi i hårdträning här hemma. Byxor funkar att dra halvvägs upp för benen, sista knycken upp över rumpan är svårare. Jackan går bra att få på sig, men dragkedjan är boven i dramat. Mössan kommer på sned i bland men den sitter i alla fall på huvudet. Det som jag känner är svårast för Julian är att dra på strumporna. 


Nu har jag hittat en lösning på problemet med strumporna; den heter EZsox och är en socka med två "öglor" på för barnet att dra i. 
Om EZsox
 • EZsox kommer från USA och är designad av Ronnie Gesser.
 • EZsox har tagits fram för barn och vuxna med perceptionskänslighet.
 • Strumpan är utan tåsöm för att göra strumpan extra bekväm.
 • På varja strumpa sitter två hällor som underlättar påklädningen.
 • EZsox är designad utefter ett pedagogiskt perspektiv.
 • Med sina härliga figurer på ovansidan av varje strumpa blir påklädningen lättare. Med det roliga figurerna på strumpan kan barnet enklare se åt vilket håll EZsox ska sitta.
 • EZsox finns till både vuxna och barn.
 • En perfekt strumpa för gravida, äldre och barn/vuxna med extra känslighet för sömmar.
 • Ezsox har ett tillbehör som heter EZstix, som passar bra som hjälpmedel för dem som behöver lite extra hjälp som tex vid ryggont och stelhet.


Nu kan du även hitta EZ-Undeez i EZsox butik. Ronnie Gesser som designat den pedagogiska EZsox har även designat denna underklädeskollektion. Med sin pedagogiska utformning följer Ronnie samma mönster och tanke bakom varje designad kollektion. Det ska vara roligt att klä på sig själv. I CAN DO IT
Rabatt och tävling!Ni kan nu även vinna 2 par EZsox och 2 par EZ-Undeez genom att vara med och tävla här. För att vara med i tävlingen så gillar du EZsox på facebook. Du gillar även oss på facebook och kommenterar detta blogginlägg om varför du vill vinna. Dela även gärna detta blogginlägg för extra poäng :) Vinnare dras den 14 December. Lycka till!
10 kommentarer:

 1. Hej hej, jag vill vara med i tävlingen.

  Hälsningar Milla!

  ps. jag delar på facebook

  SvaraRadera
 2. Gillar och delar! Hoppas på att vinna till mina underbara små så de får det lite lättare på morgonstunden!

  Mvh Mari

  SvaraRadera
 3. Hej, jag vill vara med så att mina knoddar kan få känna lyckan av: Kan själv!
  Gillar på facebook!
  Vänligen alex_remes@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag vill vara med för sonen är i "kan själv" ålderna och dessa strumpor skulle göra det lättare för honom och för oss föräldrar också.
  Gilla båda sidorna på facebook erika.olsson89

  SvaraRadera
 5. Det skulle verkligen vara perfekt, det ar ju just kalsongerna och strumporna som min son alltid har problem att fa pa sjalv ;-) Smart ide!!! Jag har gillat begge sidor med namnet Jennie Louise och delar aven vidare via FB! oppas hoppas HOPPAS!

  SvaraRadera
 6. Gillar ezsox.se och eran sida på Facebook. Håller tummarna!! Tror våran mellan grabb skulle bli överlycklig att få så fina och enkla underkläder att ta på. Han har så bråttom att han sällan får sina underkläder att sitta där de ska...

  SvaraRadera
 7. Är gärna med! Gillar på fb och gillar er sedan tidigare - Jessica lund
  Sjuuukt smart, sonen skulle bli glad som fick på sig strumporna själv för en gångs skull, för hur han kämpar och försöker, men får inte riktigt till det ännu. Med vänlig hälsning Jessica

  SvaraRadera
 8. Snygga OCH praktiska kallsonger!! Hoppas på vinst för då åker dessa rätt ner i paket inför min lilla bliviande 4:årings kalas på tisdag. Han har för övrigt precis blivit torr och har fortfarande liite problem att få upp kallingarna efter toalettbesöket <3

  SvaraRadera
 9. Hej,
  jag är gärna med i utlottningen :) Vore kul att få testa dessa kalsonger och strumpor då min kille har ett fasligt sjå med att ta på sig om morgonen ;)
  Gillar båda sidorna på fb (Pernilla Wamsjö)
  Tipsat och Länkat till din blogg/tävling offentligt på min fb sida här: https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/10201346143791518

  SvaraRadera