9/05/2010

Natti! Andningsbesvär göra sig ej besvär!

Lek med Porschen innan läggdags..brumbrum låter pappas finsko.

Nu håller vi tummarna för en natt utan andningsbesvär och rossel! Annars är det jag som är först på Apoteket i morgon när det öppnar och inhandlar Nezerin! Om han är piggelin i morgon och natten går bra så går vi till dagis trots snuva.

Ni andra med barn med Downs, hur har ni det med luftvägarna vid förkylning?

Love,

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Saga rosslar ofta när hon är förkyld. Hon får ofta en hemsk och hård hosta. Sitt första år var hon jämt förkyld, en kär storebror kom hem med alla "dagisbaciller". Men tack vare dessa, tror jag, klarade hon sin första termin på förskolan riktigt bra. Håller tummarna att hösten blir litka bra!
  För fy vad jobbigt det är när ens små inte måra bra!

  /Maria

  SvaraRadera
 2. Tack för ditt svar Maria!
  Ja, det blir bara halvfart när de små är sjuka..Julian är lite bättre idag så vi håller tummarna att det går tillbaka igen, och hoppas på en höst med få förkylningar för både er och oss! ;)
  kram

  SvaraRadera
 3. Elsa blir också väldigt rosslig när hon är förkyld. Hon hade RS-virus i våras och sedan dess har hon en inhalator hemma så vi kan ge henne airomir när det blir jobbigt. Hon får även falsk krupp med jämna mellanrum och då måste vi åka till sjukhuset och inhalera. Hennes storebror har även han förkylningsastma och krupp så det har ju inte bara med DS att göra. Hoppas Julian blir bra snart!
  /Tove

  SvaraRadera
 4. Min Molly blir riktigt risig då honr förkyld. Hittills har vi varit tvugna att åka in med henne VARJE gång för att inhalera. Nu misstänker de förkylningsastma, då får hon isf astmaspray hemma, det skulle underlätta en del. Hon haf haft RS och en massa annat, nu är hon dock 7mån och känns lite starkare. Annars kör vi nezeril, renässans och näsfrida vid förkylning. ;)
  /Anna

  SvaraRadera