5/24/2011

Learn by wearing
Vi presenterar stolt ett nytt samarbete på mötesplatsen. Underbara Little minds, som är ett klädföretag som skapar kläder som stimulerar bebisen. Små prasselmärken med mera sys fast på bebisens kläder och vips! så har han att upptäcka nytt under hela dagen! Nu lottar vi ut två set med byxa och cardigan som du ser ovan. Har du en liten goding hemma? var med och tävla vet jag!


In och tävla


4 kommentarer:

 1. Jag hoppas du svarar... ser att de finns en kategori om Karlstadmodellen. Min grabb ska eller har börjat läsa med den modellen. Med bilder som stöd. Jag är dock lite insatt i detta och skulle vilka veta lite mera, finns det något ställe man kan läsa mera om just denna modell? Var bor du? Jag bor i Kristinehamn och har en grabb med Autism. Sugen på smycket....

  SvaraRadera
 2. Va bra!
  Karlstadmodellen är superbra!

  Ja Tess, om du vill så kan du maila din fråga till vår expert på Karlstadmodellen även hon finns på myperfectbaby.se. Klicka på experter i menyn överst och välj Karlstadmodellen så kan du maila dina fråga till henne! Lycka till!

  Ps, Det finns även mycket material på nätet, och böcker på adlibris.

  SvaraRadera
 3. Tack.... härlig sida detta och jag ska väl logga in på er mötesplats helt klart. Så bra med stöd och andra i samma situation.

  SvaraRadera
 4. TACK! Vi syns på mötesplatsen! Tipsar även om att vi ska ha en frågestund snart med vår expert inom Karlstadmodellen. Hon har många års erfarenhet och leder studiecirklar för föräldrar. Ni kommer att få maila in era frågor till oss och så lägger vi upp både dem och expertens svar på sidan efteråt! Förhoppningsvis så kan ni hitta flera tips! Frågestunden kommer upp som nyhet på första sidan när vi lägger upp den.

  SvaraRadera