3/01/2012

En episod av alternativ intelligensJag tänkte dela med mig av en liten episod som hände ikväll. Mest för att händelsen symboliserar mitt liv med Julian väldigt starkt. Alternativ intelligens, kallar jag det.

Jo, igår så hände tyvärr det som inte får hända och som jag har bävat för sedan vi fick vårt nya badkar installerat. Julian halkade och slog i huvudet i badkarskanten vid sitt regelbundna kvällsbad. Nej, ingen fara, han grät såklart, men det gick fort över och det blev bara en liten bula. Nu kom det sig så att detta hände exakt samtidigt som jag tänkte att det var dags att köpa och lägga in halkskydd. Som så många gånger förut i livet så slår det fruktade alltid in efter att man har gått runt och fruktat det ett tag. Men som sagt Julian lekte vidare efter 10 minuter, självklart gjorde det ont och han pekad länge på badkaret och deklarerade att det var där han föll.  Nu kom det sig så att vi stod över kvällsbadet ikväll, men jag funderade ändå lite över om Julians rädsla för vatten skulle vara tillbaka pga denna händelse. Men jag behövde jag inte oroa mig länge för när jag stod i köket så kunde jag höra hur J gick förbi ute i hallen och mumlade att han skulle gå och bada. Det kändes bra att han hade glömt händelsen och inte blivit rädd. Jag hörde hur han trippade iväg in till badrummet och hur han hoppade i det vattenlösa karet, jag kunde höra hur han tog upp sina gubbar och började leka. Men när jag gick dit för att kolla, så bjöd synen mig på ett gott och långt skratt. Min lilla älskling satt i badkaret med mössan på.


Stötdämpare?
2 kommentarer:

  1. Miltons mamma1 mars 2012 12:58

    Stackars liten, hoppas han inte fick alltför ont efter vurpan... Bilden på grabben i badkaret är ju bara så härlig <3 blir så glad när jag ser alla stora duktiga barn och vet att vi också kommer vara där en dag:) på ett sätt längtar man lite tills dess, men man vill ju att dom ska vara små ett tag till! :) Kramar till er!

    SvaraRadera
  2. Tack Miltons mamma! Förstår att du längtar! det händer mycket härligheter! Men jag saknar även bebistiden ;) det går så fort..Kram!

    SvaraRadera