7/11/2012

Vi gick på teckenläger!I dag så var vi på teckenläger här i Leksand. Svenska Downföreningen är en förening som jobbar ideellt för våra barn med Ds, och jag tänker att jag vill ge dem lite cred och skriva om deras uppskattade läger som de håller i varje år. Själva föreningen har funnits i 10 år och egentligen så har vår familj inte haft så mycket med dem att göra under Julians första år, kanske för att vi i början inte tyckte att det gav oss så mycket. Men det är ju jättebra och viktigt att de finns och varje sommar så hålls det teckenläger för föräldrar och anhöriga till barn med Ds i närheten av där vi bor.  Så Julian och jag smög dit i egenskap av Myperfectbaby.se och kände av stämningen och pratade med de suveräna ledarna för lägret.

Vi började med att vara med på lite lekar under dagen, och så träffade vi massor av godbitar (barn med Ds). Som vanligt så blir jag lyrisk och det känns nästan magiskt med så många fina barn samlade på en och samma plats. Tänk om man alltid kunde få ha så mycket Ds-folk omkring sig, vad underbart det skulle vara! Vi avslutade vårt besök på lägret med en rolig maskerad.


Vi gick på maskerad som lejon

Vi träffade ett bi på maskeraden som fick det lilla lejonet att fiska för första gången.

Lejonet ÄSKAR popcorn, i mitten så ser ni två stycken vackra indianflickor som kramas.
Den här lilla prinsessan var en liten saga i sig. 
Hon var dotter till en av ledarna, flickan var fem år gammal och tecknade som vilket proffs som helst. Innan hon gick och la sig på kvällen så gick hon runt och kramade alla och sa godnatt. Sötnos!

 

1 kommentar:

  1. Mamma till E12 juli 2012 12:47

    Det ser ju helt underbart härligt ut! Vilken inspiration jag får :)

    SvaraRadera