8/20/2012

Liten MåndagVi vaknade till höstväder och skolstart på flera ställen i landet så det är väl bara att bita i det lite småsura äpplet och ta in att hösten nu är här. Än så länge har värmen hållt i sig och solen tittar fram då och då så vi njuter av det som är kvar av sommaren. Tankeverkstaden går på högtryck hos denna mamman och det spånas för fullt inför framtiden, men inga spår kan säkras förrän Julian är inskolad och i tryggt förvar (eller inte i förvar, utan stimulerad) på förskolan. Imorgon har vi möte, sedan börjar han på Torsdag med ny resurs och allt vad det innebär. 75 procent har vi fått och det ska räcka, så vi får hoppas att det blir bra i praktiken, annars får vi tänka om igen.

Det känns som att mycket har legat på is under sommaren och att bitarna måste pusslas ihop, så det ska vi göra, dag för dag.

Det känns som en liten grå Måndag idag, kanske på grund av hormoner i omlopp i min kropp men det blir lätt att dra sig mot nyheter av sorgligare karaktärer gråa dagar, som den här; Älskade lilla flicka, vad hemskt.

Hur kan de tro att hon har gjort det med ont uppsåt (det behöver ine ens vara flickan som är skyldig till dådet) och vad spelar det egentligen för roll att det är gjort överhuvudtaget? Det är ju bara en jvla bok! Suck!.....Idioter!
You make me happy again!

Be a little goofy-time!
Den svarta ormen till höger, är Buffas svans ;)

2 kommentarer:

  1. Skickar en elektronisk kram från Värmland där hormonerna också stormar. Är gravid med lillebror/lillasyster till min knytt:)
    Så söt lille Julian är och vilken fantastisk mamma han har!

    SvaraRadera