1/29/2013

Influensan from hell


Det är inget party i det här hemmet just nu. Inte alls. Vi ligger alla tre däckade i säsongs-influensan .Jag fick tydligen den värsta varianten och hamnade på sjukan en natt. Det är väldigt många sjuka i Dalarna just nu och jag läste att Svininfluensan är på väg hit från Norge nu också. Vaccinera er gärna för säsongsinfluensan i alla fall för det här är INTE kul. Uppmanar även er alla till att tvätta händerna ofta och hålla era barn hemma om de är sjuka. 

"Antalet personer som vaccinerar sig är fortfarande lägre nu jämfört med åren innan svininfluensan bröt ut. Hans Fredlund påpekar att vaccinet för säsongsinfluensan är något helt annat som inte har visat några biverkningar." Källa 

Sjuk


Vi turas om att hålla reda på varvningarna av Ipren och alvedon och har varsin lista. Febertopparna avlöser varandra och den som har minst feber för tillfället är paxad för att göra maten åt de andra. Man får jobba lite som ett team och bara stå ut. Nu längtar vi så till Mars då influensorna har dragit över och vi bokar nog om Julians operation den 7 Februari ändå. :(5 kommentarer:

 1. Svininfluensan är redan här. Både andreas och william har haft den. Låg inne över nyår.
  Krya på er nu

  SvaraRadera
 2. Vad för op
  Kram och krya på er
  // Agneta <3

  SvaraRadera
 3. Lina; Tack! Läskiga influensor vi har nu. Ska nog hålla oss inne till Mars ;)

  Agneta; Skrapning av Polyp. Fått ställa in en gång förut då han hade vattkoppor ;( Kram!

  SvaraRadera
 4. Krya på er!
  Min son har precis haft influensan och den varade i 13 dagar så den här influensan verkar vara väldigt långdragen som är i Dalarna tyvärr.
  Hoppas den går fortare över för er.

  Kram, kram!
  Sussi T

  SvaraRadera
 5. Usch det låter inge vidare :( Skönt att din son är bättre nu! Kram

  SvaraRadera