12/22/2013

Vad sömnlöshet gör med dig


Hej kära vänner! 

Här kommer en liten uppdatering från oss i Guantanamolägret. (Jag skrev detta inlägg i natt, men satte mig inte vid datorn förrän nu.)

Vår (mycket söta) men väldigt hänsynslöse lille fångvaktare bestämde sig för att vakna och gå upp klockan 03.00 i natt, i går natt, i förrgår natt och natten innan dess. Vi är på gränsen till att avslöja alla våra hemligheter som:


Vad sömnlöshet gör med dig...

1. Du blir ful (ingen concealer i världen biter på dessa mörkgråa ringar som gör dig 10 år äldre).

2. Du går upp i vikt (för att lyckas hålla dig vaken under dagen så hetsäter du kakor för snabba sockerchockar, att träna bort de nytillkomna valkarna finns det ingen ork till).

3. Du blir orationell och lättirriterad och märker att du skäller ut en stackars affärsmedarbetare i din lokala ICA affär för att den ekologiska grädden som du skulle ha till din knäck är slut.

4. Du blir deprimerad och gråter när du kommer hem och märker att kaffepulvret precis har tagit slut.

5. Du säger konstiga saker till bekanta som du träffar i julruschen, men när du kommer hem och försöker komma ihåg vad du sagt så är minnet helt suddigt som att du haft värsta fyllan hela julklappsshoppingen.

6. Du tappar balansen och snubblar och gör faceplant när du är ute med hunden för du har "glömt bort" hur man sätter ner den ena foten framför den andra.

7. Du glömmer bort att ta dig upp igen för att det var så otroligt skönt att få ligga ner och vila en stund.

Denna omgång av tortyr här i lägret tror jag beror på att lillen är lite krasslig och har haft hosta och lite feber från och till, vilket gör att han vaknar och till slut då går upp. Om du räknar in att lillen saknar den underbara förmågan att sova middag så förstår du att det blir låånga dagar.. 

I Januari har vi fått fritt fram av vår läkare att prova Reflux-medicin på fångvaktaren och nytt tyngre kedjetäcke ska beställas men det känns långt dit med ett långt jullov och ingen chans till avlastning genom förskola. 

På lördag har vi dock vår underbara livlina korttids inbokat, åh, prisa Gud, vad skulle vi göra utan den? 

Jingle bells..jingle bells..jingla in i dimman....(här behövs ingen julgrogg)...:) 

xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar