1/06/2014

Dagens snapshot
Vilken skön ledighet vi har haft. Förutom mycket vaket på nätterna (tell me something new) och tidiga morgnar så har vi bara tagit det lugnt. Vi har varit ute i skogen och rastat både barn och hund varje dag, ätit både nyttigt och mindre nyttigt och tittat på film och lekt med padda. I dag har vårt enda åstadkommande under dagen bestått av en lång promenad och så lekplatsen och till sist lite shopping på ICA. 

I morgon börjar Fred jobbet igen och på onsdag så är det förskola för J. Veckan efter har vi massor av möten inbokade. Jag förstår inte hur alla dessa instanser alltid lyckas pricka in exakt samma dagar. Jag bara väntar på att det ska dimpa ner någon mer kallelse till något av dessa datum som vi redan har så jag får fullt upp med att boka om. 

Livet rullar på. Graviditeten likaså. Nu är det vecka 25 och jag måste erkänna att förutom promenader så orkar jag inte så mycket mer träning. Jag känner mig som en flodhäst redan och pustar och stånkar när jag kommer hem från enkla powerwalks. Gravidyoga funkar fint än så länge så det gör jag varannan kväll. Längtar efter att få springa i spåret igen. Men efter denna graviditet så måste jag stärka upp både mage och rygg först innan jag ger mig ut. Men det står inte på, som man säger här i Dalarna! :) 

Nu ska jag slänga ihop lite friterad banan med ekologisk vaniljglass till. Sedan blir det tidig läggning i kväll. Mitt nyårslöfte är att inte ligga och kolla mobilen varje kväll utan att läsa en bra bok istället. 

Wish me luck! :) 
1 kommentar:

  1. Lycka till lilla gumman<3 Det där med bok låter klokt, bättre för både ögon och hjärna:) Mamma-Kram

    SvaraRadera