1/31/2014

Thank God It's Friday


Denna veckan har vi klarat av ett möte på förskolan angående arbetslaget runt Julian och två besök på Habiliteringen i Falun (en timme dit, en timme hem). Besöken på Hab inkluderade sköldkörtelprov och så träffade vi sjukgymnasten igår. Hon hade byggt upp en liten träningsbana för att kolla Julians balans och fötter. Han älskar att "jympa" så vi fick knappt med honom hem igen. Han var superduktig och följde instruktionerna till punkt och pricka som han oftast gör det lilla ljushuvudet.

Både jag och pappa Fred blev otroligt imponerade när han spelade basket och lyckades kasta bollen högt, högt upp i korgen. 

Bild tagen i somras.

Vi fortsätter med hans inlägg i skorna och tränar att gå på tå som skulle vara stärkande för hans fotleder och lite snedställda fötter. Gå på tå och klättra på sidan i till exempel en ribbställning var bra träning för vår älskade lilla plattfot. Det är bra att de har jympa på förskolan en gång i veckan då det betyder mycket för Julian att få träna sina muskler. Även bad och simning är ju bra träning för musklerna så det är väl dags med en runda till badhuset snart. Skulle passa gravida mamman också. 

Nästa vecka blir det lugnare på besöksfronten. Skönt att slippa att fara omkring hela tiden.

Nu har vi ätit pizza och sitter i soffan, vi rör oss inte mer än nödvändigt. Jag gick en lång runda i snön igår och fick väldigt mycket sammandragningar så jag får nog korta ner mina promenader en del. Simning, korta hundpromenader, gravidpilates och yoga får min träning bestå av nu i tredje trimestern.

Imorgon blir det nog pulkaåkning och varm choklad och ostmackor för hela slanten då vi har fått supermycket snö här uppe! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar